Marker sejre med pokaler fra Pokalbutikken.dk

I mere end 35 år har vi hos Pokalbutikken.dk leveret pokaler til at fejre de sejrende ved store og små begivenheder i hele Danmark. Hos Pokalbutikken.dk klarer vi det hele selv – fra design og produktion til salg og levering. Pokalbutikken.dk er drevet af virksomheden Bach Import, som blev stiftet i midten af 1970’erne. Med så mange års erfaring i bagagen er vi stolte af i dag at høre til blandt landets bedste og mest erfarne pokalforhandlere. Ligegyldigt hvilken type pokal, du er på udkig efter, så har vi med garanti en model, der lever op til dine ønsker og behov.

Pokaler skaber glæde

I vores webshop finder du pokaler til at hylde deltagere og vindere af eksempelvis sportsstævner. Ligegyldigt hvilken størrelse, design og farve, pokalen skal have, så kan vi være behjælpelige. Vores udvalg byder på store og små pokaler med og uden aftageligt låg i hele palletten af klassiske pokalfarver; guld, sølv og bronze. Vores pokaler fremstilles i enten metal eller chrom monteret på en sokkel af ægte marmor. Vores brede sortiment af pokaler omfatter også vandrepokaler, som bekendt tager mange forskellige forme, herunder både som tinkrus, bæger og skjold.

Pokaler med indgravering eller emblem

Hos Pokalbutikken.dk tilbyder vi at indgravere dine pokaler eller montere et emblem på dem. På den måde gøres pokalerne personlige og unikke. Fordelen ved det er, at modtagerne af pokalerne altid vil kunne huske, hvornår de fik overleveret pokalen. Indgraveringen placeres på en plade på soklen, der som oftest har samme farve som pokalen selv. Vi indgraverer med glæde enhver tekst – så længe den ikke er for lang. Hvis du hellere vil have monteret et emblem på dine pokaler, kan det eksempelvis være dit klubemblem, logo eller stævnemærke. Hos Pokalbutikken.dk monterer vi emblemer ved hjælp af MultiColor-metoden, som garanterer tryk i høj kvalitet og skarpe og nøjagtige farver.