Tidsløse Arne Jacobsen dørgreb

Inviter historien inden for med Arne Jacobsen dørgreb, som oprindeligt blev designet til at pryde dørene på SAS Royal Hotel, der slog dørene op for intet mindre end 58 år siden – helt præcist tilbage i 1961. Med så mange år i bagagen kan Arne Jacobsen dørgreb vist roligt siges at være et design med historie. At dørgrebene den dag i dag fremstår præcist lige så elegante og flotte, som de gjorde i 1960’erne, vidner om et tidsløst og klassisk design, der aldrig går af mode. Selvom priserne for Arne Jacobsen dørgreb ligger i den højere ende, vil det hurtigt vise sig at være en god investering. Kvaliteten af Arne Jacobsen dørgreb er uovertruffen, og deres æstetik vil glæde dit øje en hel livstid. Såfremt du vælger os hos Totallaase.dk som din leverandør af Arne Jacobsen dørgreb, kan du glæde dig over, at vi ofte har tilbud på dørgrebene, hvor du kan spare flere hundrede kroner.

Vælg det rigtige Arne Jacobsen dørgreb

Alle vores Arne Jacobsen dørgreb er i samme design – med få variationer hvad angår materiale og størrelse. Designet er blødt og bølget, hvilket giver et godt tag om dørgrebet. Vi fører både Arne Jacobsen dørgreb i poleret messing og slebet rustfrit stål. De to farver giver et vidt forskelligt udtryk, selvom designet er det samme. Hvor dørgrebet i messing skaber blikfang og giver royale fornemmelser, har dørgrebet i rustfrit stål et stilfuldt skandinavisk udtryk. Arne Jacobsen dørgrebene fås i to forskellige størrelser på henholdsvis 97 og 111 millimeter, som du frit kan vælge imellem alt efter, hvad du foretrækker. Desuden findes centerafstanden for rosetter i både 30 og 38 millimeter.

Tilbehør til Arne Jacobsen dørgreb

Hos os kan du købe alt det, du skal bruge til at montere dit nye Arne Jacobsen dørgreb. Vi sælger to forskellige langskilte – et med og et uden vrider. De har begge kugleleje og dørgrebsmontering forneden. Ligesom dørgrebene fås langskiltene også i både poleret messing og slebet rustfrit stål. Når de to er i samme farve, sættes prikken over i’et. Udover langskilte skal du også bruge skruer, før monteringen af dit nye dørgreb kan gennemføres. Vi har de skruer, du skal bruge til det formål, og de er alle af mærket Ruko, som producerer de bedste og mest solide skruer på markedet.