Få styr på fnullermændene med vikar rengøring

Ligger støvet i krogene og griner hånligt af dig? Er det svært at overskue rengøring og en travl hverdag? Søger du professionel rengøring til din virksomhed? Så er vikar rengøring fra Vikar Service bestemt en service, der kan hjælpe dig. Bestil professionel og kyndig rengøring gennem Vikar Service allerede i dag.

Spar penge

Når du bestiller rengøring gennem Vikar Service, så letter du også trykket på din pengepung. Det gør du fordi, du kun betaler for effektive timer. Dette er penge, du kan bruge på dig selv eller dit personale i stedet. Når du investerer i at holde dit arbejdsmiljø eller din hjemmefront ren, så undgår du også at folk bliver syge hyppigere. På den måde sparer du også penge i det lange løb, da folk i dine områder er sundere og trives bedre.

Professionelt personale

Alle vores vikarer indenfor vores rengøringssektor har mindst 6 års erfaring. Derfor kan du være sikker på at de efterlader et flot og fyldestgørende resultat, hver gang de gør rent for dig. Vores vikarer er professionelle og nemme at arbejde sammen med samt lærenemme. På den måde bliver servicen også let som en leg for dig. Derudover så benytter vi kun svanemærkede og allergivenlige rengøringsprodukter, så du trygt kan bevæge dig i dine lokaler med god samvittighed.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte os og høre mere om dine muligheder for at få gjort rent ganske uforpligtende. Hos Vikar Service går vi højt op i at levere fantastiske resultater til gode priser og vi værner om vores relationer til vores kunder og derfor er dine ønsker og krav naturligvis i fokus. Kontakt os allerede i dag og hør mere.