Punktsugearme til markedets bedste priser

Hos Ventshop.dk har vi samlet et stort udvalg af solide og effektive punktsugearme, og du kan garanteret også finde en, som lever op til dine krav og opfylder dine behov. Vores sortiment af punktsugearme byder både på loftmonterede, vægmonterede, bordmonterede og mobile punktsugearme. Punktsugearme er særligt tiltænkt svejseudsugning, men de kan være mindst lige så nyttige i mange andre anledninger. Hos Ventshop.dk er vi stolte af at være Danmarks førende leverandør af punktsugearme af mærkerne Geovent, Gram, Fumex og Parlock, som alle hører hjemme blandt markedets bedste producenter. Vi fører punktsugearme fra disse producenter, fordi vi kan stå 100 % inde for kvaliteten af deres produkter. I vores webshop finder du mere end 15 forskellige produkter under kategorien punktsugearme, og vi har priser fra under 2000 kroner for en punktsugearm. De lave priser er ikke en tilfældighed – hos Ventshop.dk bestræber vi os på at sælge punktsugearme til Danmarks bedste priser.

Beskyt dine medarbejdere med punktsugearme

Punktsugearme er lavet til at fjerne forurenet luft i eksempelvis laboratorier, frisørsaloner, hospitaler, klinikker og større produktionsvirksomheder såsom smedeværksteder og maskinfabrikker. Den forurenede luft fjernes af hensyn til de mennesker, der arbejder i den. Det er ekstremt usundt at indånde eksempelvis svejserøg, gasser, olietåge og giftige dampe. Når du investerer i en punktsugearm, investerer du derfor også i dine kollegaers helbred. De punktsugearme, vi tilbyder, er ergonomisk korrekte, og de er nemme og lette at håndtere. En punktsugearm er på alle områder et effektivt værktøj til at sikre et godt arbejdsmiljø. Med en punktsugearm har du mulighed for udsugning på et afgrænset område, medmindre du vælger en mobil punktsugearm, som er særligt velegnet til dig, som ofte flytter dig fra A til B i din arbejdstid og har brug for udsugning ligegyldigt, hvor du er. Det gælder eksempelvis dig, som flytter rundt mellem ikke-stationære arbejdsstationer på et værksted gentagende gange i løbet af en dag.

Ventshop.dk er din ventilationsekspert

Hos Venthsop.dk har vi mere end 20 års erfaring med køb og salg af ventilationsprodukter, herunder punktsugearme. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter inden for feltet, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Har du brug for fagkyndige råd og kompetent vejledning, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon +45 44 66 17 77 eller mail info@ventshop.dk. Vær venligst opmærksom på, at vi har op til fire ugers leveringstid på vores punktsugearme.