Sørg for at omgås sikkert i stalden

Vil du kunne give dine heste det bedst mulige miljø i stalden, og samtidig gøre, så omgangen i stalden bliver langt mere sikker? For selvom heste bare er dyr, er det ikke ensbetydende med, at de ikke skal leve godt. For selvfølgelig skal de leve et godt liv! Der er mange forskellige ting, man kan gøre for at give hestene et bedre liv, og hertil kommer også, at de skal være fri for at få skader og overbelastninger i deres led og ben. Hvis du ønsker at give dine heste et bedre staldmiljø og skåne dem for mulige overbelastninger og skader, så skal du have fat i staldmåtter.

Et godt underlag til både dig og dine dyr

Ved at få lagt staldmåtter i stalden, skaber du et trygt og skånsomt underlag for dine heste. Desuden er underlaget også aflastende for hestene, og derfor mindsker du risikoen for, at de får overbelastninger og skader i led og ben.  Desuden får du et skridsikkert underlag at gå på, hvormed også din egen og andres omgang i stalden bliver langt mere sikker, end hvis du ikke har staldmåtter.

Du kan få staldmåtter både til hesteboksen og dyretransporten, og dermed øge trygheden for dine heste flere forskellige steder. På den måde er det ikke kun i stalden, at hesten står trygt og komfortabelt, men også når de skal med i dyretransporten.

Der er derfor kun fordele at finde ved at få lagt staldmåtter i stalden, da du både opgraderer sikkerheden i stalden, og sørger for, at alle der færdes der, får en langt mere sikker omgang i stalden, og du også skaber et langt bedre staldmiljø for dine heste. Derfor skal du selvfølgelig ud og have fat i staldmåtter hurtigst muligt, så omgangen i stalden og trygheden for hestene hurtigst muligt kan blive opgraderet.