Elegante og minimalistiske møbler fra Futonhouse.dk

Futonhouse.dk byder på et af Danmarks største og smukkeste udvalg af sovesofaer, senge og madrasser. Vores produkter er i en kategori for sig, og hos har du mulighed for selv at sammensætte dit drømmemøbel. Vælg design, farve og meget andet på Funtonhouse.dk og udsmyk dit hjem med et unikt møbel. Vi har sovesofaer, senge og madrasser i mange forskellige prisklasser, materialer, størrelser og modeller og med varierede funktioner. Hvis der er trangt med plads i din bolig, så er en sovesofa en genial løsning, for med den får du det bedste fra to verdener. I dagstimerne kan du sidde på en elegant sofa omgivet af plads, og om natten kan du putte dig i en komfortabel seng. Fælles for alle de møbler, du finder på Futonhouse.dk, er, at de er nutidige og passer ind i moderne skandinaviske hjem, hvor der er kælet for detaljen.

Derfor skal du handle hos Futonhouse.dk

Der er mange gode grunde til at vælge Futonhouse.dk, når du skal købe ny seng, sovesofa eller madras. Vi har samlet ni af de vigtigste her. Hos Futonhouse.dk får du:

  1. Unikke produkter sammensat efter dine ønsker
  2. Personlig rådgivning
  3. E-mærket webshop
  4. Fri fragt ved køb over 3000 kroner
  5. Få dages levering på udvalgte produkter
  6. Altid levering til ønsket etage i din bolig
  7. Levering når det passer dig – både dag og aften
  8. Ingen gebyr på betalingskort
  9. Tre ugers ombytningsret på alle madrasser

Besøg Futonhouse.dk’s butik i Aarhus

Hvis du har et ønske om at personliggøre dit nye møbel yderligere, anbefaler vi dig at tage et kig på vores udvalg af plaider og andet tilbehør. Du er altid velkommen til at besøge vores butik på Trøjborg i Aarhus Nord, såfremt du har brug for inspiration eller gerne vil se vores møbler foran dig frem for på en skærm inden, du beslutter dig.