Nem adgang med smart software

Nem adgang med smart software

My home is my castle” er en vending, som er kendt over hele verdenen, og den er meget rammende, for hvis ikke du skal kunne føle dig godt tilpas derhjemme, hvor skal du så kunne finde ro, og føle dig tryg.

Det samme gælder for mange virksomheder, som vil være sikre på, at det kun er deres egne ansatte og inviterede gæster, som færdes i kontorerne og bygningerne. 

Mulighederne for at holde styr på, hvem der bevæger sig rundt på din ejendom er blevet væsentligt forbedret i takt med at der er udviklet bedre og bedre systemer til effektiv adgangskontrol.

Og adgangskontrol dækker faktisk over et bredt spektrum af kontrolmuligheder, af alt lige fra hængelåse til postkasseanlæg og trafikstyring på parkeringpladser. 

Lyder det spændende, så skynd dig at læse videre herunder, om nogle af de forskellige kontrolsystemer, du kan benytte:

EP Digital postkasseanlæg

Slip for besværlige nøgler og navneskilte, som ofte skal udskiftes, fordi de bliver utydelige. Med den digitale postkasse har du en elektronisk brik, som du scanner foran en forprogrammeret aflæser, som åbner den elektroniske lås.

Fysiske navneskilte behøver du slet ikke tænke på, for jeres navne er forprogrammeret i systemets software, og kan nemt opdateres i softwaren.

Alarmintegration

Med et adgangskort kan du aktivere og deaktivere alarmzoner i en bygning, ligesom du kan lade alarmsystemer fra forskellige producenter arbejde sammen. Det er noget af det der gør FlexAir unik på markedet.

Adgangskontrol fra mobil 

Mobilen er efterhånden integreret i de fleste ting i vore dagligdag, og adgangskontrol er ingen undtagelse.

I stedet for at skulle administrere en masse adgangskort, kan et telefonummer nu give dig adgang til en bygning eller et rum. Du kan også få adgang, selvom du ikke er i nærheden og gerne vil åbne for eksempelvis en kollega eller en gæst. Du sender blot en sms- eller ringer til en GMS gateway. Det bliver ikke nemmere.  

Elevatorstyring

Acanceret software kan programmeres til at give forskellige personer adgang til eksempelvis forskellige etager i enbygning. Når personen scanner sin brik i elevatoren, er der samtidigt styr på, hvem der kommer rundt i bygningen, og hvor og hvornår man bevæger sig omkring.

Er det dyrt at installere?

Måske tænker du nu, at det godt kan lyde en smule omkostningstungt at få op at køre i dit firma eller bygning, men heldigvis er det ikke tilfældet. Ofte kan systemet nemlig komme i gang ved en simpel opgradering af den allerede eksisterende software.

Så du får et system, som er fornuftigt i pris og ikke kræver ekstraordinære ressourcer.