Afstressning og afspænding med en god massagestol

Afstressning og afspænding med en god massagestol

Massage er den ultimative forkælelse af krop og sjæl. Mens myoser og smertefulde muskelspændinger blidt løsnes op, frigives endorfiner – kroppens eget feel good hormon – og sørger for, at humøret løftes, og sindet finder ro. De af os, som har prøvet at falde i søvn under en god massage, kan nikke genkendende til fornemmelsen af at vågne i en krop, som både føles let og afslappet på én og samme tid. Og så ærgrelsen over ikke at have råd til at få en lækker massage hver dag efter fyraften, så resten af dagen kan indtages med en smertefri krop uden spændinger.

Massagestol på arbejdspladsen – en investering i medarbejdernes helbred

Som arbejdsgiver er en massagestol derfor en af de bedste gaver, du kan give til dine medarbejdere. Med en massagestol – eller flere – på kontoret, kan dine medarbejdere enten påbegynde arbejdsdagen med frisk energi, eller tage en halv til en hel time efter fyraften, hvor de kobler ud inden de kan tage hul på resten af dagen. En massagestol er en langt billigere løsning end en fast firma massør, som for det første højst kigger forbi en gang hver fjortende dag, for det andet er væsentligt dyrere pr medarbejder. En god massagestol af høj kvalitet, som du enten leaser eller lejer, tjener sig selv ind på ganske få år, og er guld værd målt i medarbejder tilfredshed og trivsel.

Massagestol i hjemmet – din egen private luksus

Er du ikke så privilegeret at have en chef, som stiller en massagestol til rådighed, giver det en verden af mening at anskaffe en massagestol til dit hjem. Med en massagestol kan du få et lille frirum i hverdagen, hvor du hengiver dig 100% til de blide eller hårde tryk og strøg, som en god massagestol kan tilbyde. Du kan finde en billig massagestol i høj kvalitet på iwao-massagestol.dk