Carre smykker

Carre smykker

Det populære brand Carre Jewellery blev skabt af den dansk/israelske kvinde Shiri Rosenzweig i 1991. Siden de spæde år i starten af 90’erne har det taget fart for Carre Jewellery, som har haft gevaldigt vokseværk og idag har udviklet sig til et meget ombejlet smykkeunivers. Shiri Rosenzweig har altid været glad for farver og for det skæve, og det bærer smykkerne stadig præg af den dag idag.

Smykkerne fra Carre er kendetegnet ved at være meget feminine og elegante men også legesyge og med et vidne om, at designerne har en forkærlighed for det lidt skæve og for farver og finurlighed. Smykkerne er ofte overdådige og luksuriøse og de bærer i mange tilfælde helt fantastiske smykkesten som eksempelvis safirer, rubiner, smaragder, agater og kvarts. Man ser også gerne dejlige ferskvandsperler og koraller repræsenteret i det skønne Carre univers. Udover de luksuriøse sten er smykkerne fra Carre altid fremstillet i de bedste materialer som guld, sølv og oxideret sølv. Det siger sig selv at smykkerne, i kraft af de anvendte materialer, er luksuriøse og iøjenfaldende, men de emmer også af liv. Missionen hos Carre Jewellery er, at smykkerne skal appelere til sanserne og vække håb, drømme og særlige stemninger, og det gør de på fineste vis. Der er en særlig aura over smykkerne, som man ikke finder mange andre steder. Kollektionerne fra Carre Jewellery byder både på fortryllende ringe, forførende øreringe og skønne armbånd.

Carre smykker passer særligt godt til den moderne, stilbevidste og feminine kvinde, som gerne vil udstråle et klassik og elegant look, der har et særligt og unikt tvist. Smykkerne kan sætte prikken over i’et i mange forskellige stilarter, men de gør sig særligt godt i det luksuriøse og feminine look eller til det helt klassiske og elegante. 

Hos Selecteddesigners.dk forhandles et stort udvalg af de lækre smykker fra Carre Jewellery.