Fine fuglehuse og foderbræt

Fine fuglehuse og foderbræt

De fleste som har have synes at det er hyggeligt, at have et lille fuglehus hængende i en krog eller i et gammelt æbletræ. Det ser noget så hyggeligt ud og så er det også dejligt at få besøg af de små fugle år efter år, som de kommer for at lægge æg i huset. Hvis man er heldig kan man følge med i fuglefamiliens liv fra æg til første flyvetur. Jo flere fuglehuse man har jo flere fugle kan man potentielt set lokke til haven, og jo mere glæde har man af de små væsner. Det er både hyggeligt og sjovt at se på dem hoppe fra gren til gren, og en ren fornøjelse at lytte til deres skønsang. Hos Pindhus.dk finder man et stort udvalg af fine fuglehuse, som man enten kan hænge op hver for sig eller i flok i en lille fuglelandsby. 

Hos Pindhus.dk kan man også købe foderbræt til fugle, som kan være et godt supplement til fuglehusene. Her kan fuglene komme og spise brødrester og korn. Har man både fuglehuse og foderbræt har man gode chancer for, at fuglene ofte kommer i haven og at mange af dem vender tilbage år efter år. Har man børn eller børnebørn er det desuden en super hyggelig fælles aktivitet, at lægge mad frem til fuglene i foderbrættet for derefter at sidde på lidt afstand og se dem komme vrimlende og flokkes om maden. 

Vil man ikke kaste sig ud i både fuglehuse og foderbræt kan det være en god ide at starte med foderbrættet, så man får lokket fuglene til. Vil de virkelig gerne overnatte skal de nu nok finde et sted at være. 

Udover at det er hyggeligt er der også mange praktiske fordele ved at have mange fulge i haven. De spiser nemlig mange af de insekter og skadedyr, som man som haveejer ikke er så glad for.