De lækreste vine og delikatesser på Bagsvaerd.dk

De lækreste vine og delikatesser på Bagsvaerd.dk

Står du for at skulle holde fest? Er du på udkig efter de perfekte firmagaver til dine medarbejdere? Eller er du bare glad for god vin, lækker special øl, og delikatesser fra nær og fjern? Så skulle du tage et smut forbi Bagsværd Vinhandel. Her finder du nemlig alt det gode til ganen samlet eet sted!

Vine fra hele verden hos Bagsværd Vinhandel

Det store udvalg af rødvin, hvidvin, rosé vin og sågar orange vin hos Bagsværd Vinhandel er ikke begrænset til de mest kendte vine fra det europæiske kontinent. På bagsvaerd.dk kan du gå på opdagelse i vine fra såvel Frankrig som Italien, Spanien, Portugal, Tyskland, Østrig, Rumænien, Slovenien, USA, Australien, New Zealand, Chile, Argentina og Sydafrika. Bagsværd vine fører såvel konventionelt dyrket vin som biodynamisk vin og naturvin – så der er lidt for enhver smag. Der ud over er Bagsværd vin leveringsdygtige i hedvin, mousserende vin og champagne, dessertvine og velsmagende alkoholfri vin.

Smagninger hos Bagsværd Vinhandel

Når du køber vin, champagne, portvin, whisky, rom eller special øl. hos Bagsværd Vinhandel får du som regel en rigtig god pris. Hvis du tilmed ønsker vejledning, samt en mulighed for at smage på varerne inden du køber, afholder Bagsværd Vinhandel smagninger for såvel virksomheder som private. Smagningerne kan finde sted i smagskælderen, som ligger under butikken i Bagsværd, eller et sted, du som kunde selv bestemmer. Hvis din virksomhed ligger i Bagsværd, og du er interesseret i at bruge smagskælderen som intimt og hyggeligt mødelokale, kan dette sagtens arrangeres – evt. med efterfølgende smagning!

Gavekurve fra Bagsværd Vinhandel

Skal du have sammensat en ganske særlig gavekurv – for eksempel som firmagave til dine medarbejdere, som gave til en festlig begivenhed eller blot en smagfuld værtindegave – kan du med fordel tjekke udvalget på bagsvaerd.dk. Her kan du finde et bredt udvalg af gavekurve i forskellige størrelser, som hver især indeholder et lille udpluk af butikkens vin, øl og delikatesser. Der er kurve for enhver smag og enhver pengepung. Samtlige gavekurve er smukt emballeret i en ægte fletkurv, med træuld og cellofan. Gavekurve fra Bagsværd Vinhandel pynter på ethvert gavebord – og de kan også bestilles i den online shop på bagsvaerd.dk, hvis du ikke selv bor i Bagsværd eller omegn.

Tilbud på bagsvaerd.dk

Hvis du besøger shoppen på bagsvaerd.dk, vil du til hver en tid kunne finde aktuelle tilbud, som du kan benytte dig af, uanset om du tropper fysisk op i butikken, eller om du handler via nettet. Tjek dagens tilbud på bagsvaerd.dk