Stilrene og bæredygtige vasketøjkurve er en praktisk og dekorativ løsning i boligen

Stilrene og bæredygtige vasketøjkurve er en praktisk og dekorativ løsning i boligen

En vasketøjskurv behøver ikke kun at være en praktisk løsning til opbevaring af vasketøj. Den kan også være et ganske dekorativt og stilfuldt stykke boliginteriør, som bidrager og understreger din boligstil i badeværelset, soveværelset eller bryggerset. Du kan tilmed få vasketøjskurve, som er fremstillet i bæredygtigt design, og dermed kan du være med til at sende et signal om, hvor vigtigt det er, at vi passer på miljøet.

Vasketøjskurve i god kvalitet fra kendte brands

Hos Boxdelux.dk finder du et stort udvalg af vasketøjskurve i forskellige flotte designs og mange skønne farver, og her er du garanteret god kvalitet til favorable priser. Vasketøjskurvene kommer fra kendte brands som House Doctor, Hübsch, Alibaba, Oohh, Uashmama og Handed by, og de er fremstillet i materialer som naturflet, raffia, plast, kanvas, filt eller plastflet.

Slangetæmmerkurv i flotte farver og forskellige størrelser

Du finder eksempelvis den skønne slangetæmmerkurv fra Alibaba i tre forskellige størrelser, så de passer till både store og små husstande. Vasketøjskurvene fra Alibaba fås i et væld af flotte farver som hvid, sort, naturfarvet, sølv, multicolor, pink, blå eller brun, så uanset hvilke farver du har i din bolig, kan du finde en vasketøjskurv, der passer ind. Alibaba-kurven er håndlavet i Senegal og fremstillet i naturflet og læderstrimler.

Vasketøjskurve fremstillet i bæredygtigt design

Vil du gerne have en vasketøjskurv i bæredygtigt design, der ikke er en belastning for miljøet, så har producenten Uashmama designet vasketøjskurve i slidstærkt pap i farverne sort, neutral, grå eller oliven. Vasketøjskurven har en smart label, hvor du f.eks. kan skrive ’farvet tøj’ eller ’hvidt tøj’ med kridt. En anden mulighed er en flot vasketøjskurv fra Oohh i genbrugspapir, som er fremstillet i Vietnam.

Slidstærke vasketøjskurve i skønne designs

Foretrækker du en vasketøjskurv i et enkelt og stilrent design, som også er fremstillet i et slidstærkt materiale, så kan du f.eks. vælge en vasketøjskurv i kanvas fra Hübsch eller House Doctor. Hübsch har eksempelvis designet flotte firkantede vasketøjskurve i slidstærkt stof og bambus, og i sortimentet finder du også mindre vasketøjsposer i kanvas, som har flotte mønstre, og som er oplagt at anvende i små husstande. 

God kundeservice og hurtig levering

Har du spørgsmål vedrørende vasketøjskurvene i webshoppen, så får du altid en meget professionel vejledning og god kundeservice hos Boxdelux.dk. Det er nemt at bestille online, og når du handler for mere end 1.000 kr., er fragten gratis. Du får desuden hurtig dag-til-dag levering, når du handler hos Boxdelux.dk.