Spioustyr fra specialkamera.dk

Vi kender sikkert alle sammen til spionkameraer fra James Bond og andre film om hemmelige agenter, som har brug for at optage billeder med skjult kamera, når de er ude på deres farlige, hemmelige missioner. Men vidste du, at du kan få dit helt eget spion kamera – og at det er mindre end noget kamera, du nogen sinde har set i en 007 film? Hos specialkamera.dk finder du et velassorteret udvalg af meget små og diskrete spionkameraer, som kan optage såvel lyd som billede i utroligt høj kvalitet i forhold til kameraets diminutive størrelse.

Et spionkamera fra specialkamera.dk kan ligge fremme helt uden at vække mistanke eller øvrig opmærksomhed. Spionkameraet kommer i forskellige udformninger, som ligner dagligdags genstande, og kan for eksempel være forklædt som en USB nøgle, en kuglepen, en fjernebtjening til central låsen på en bil, en helt almindelig nøglering eller sågar en billedramme!

Du behøver ikke være spion eller hemmelig agent for at kunne drage stor nytte af spionudstyr – for eksempel i form af det lille spionkamera. Mange forældre bruger kameraet til at holde øje med, at baby sitteren opfører sig ordentligt på sin vagt (det såkaldte ”nanny cam”), og det kan såmænd også bruges til at holde øje med husets teenager eller måske hushjælpen eller rengøringskonen, hvis man har mistanke om stofindtag, tyveri eller anden dårlig opførsel. Du kan også holde øje med, hvem der går ind på dit kontor efter arbejdstid, og hvad de foretager sig – til dette formål er billedramme modellen særdeles velegnet.

Optagelserne fra spionkameraet lagres på et micro SD kort, som er småt nok til at passe ind i selv de mindste forklædninger, som for eksempel en kuglepen. De små spionkameraer kører på batterier, og kan indstilles til at påbegynde optagelse ved registrering af bevægelse i rummet. Smart, diskret og helt uundværligt i forbindelse med overvågning!