Sofaborde

Sofaborde

Stuen er der, hvor hele familien samles og slapper af om aftenen på hverdage, når aftensmaden skal synke til bunds. Det er her, man sidder med en god bog i sofaen om eftermiddagen, og med sin kaffe om morgenen, inden dagen går i gang. Det er også her, man tager en middagslur i weekenderne, og her man spiser fredagsslik med hele familien, når der er Disney Sjov eller en god film i fjernsynet. Stuen er med andre ord et samlingspunkt og et helt særligt sted i hjemmet. Funktionaliteten er vigtig i en stue, og det er for de fleste et must med et sofabord foran sofaen. Når du er på udkig efter et nyt sofabord, skal du vælge et, der passer til dit og familiens behov. Bruges stuen meget, og skal det gerne være muligt at sidde med to kagetallerkener og en kaffekande? Så vil det være oplagt at vælge et større sofabord, for eksempel et med klap fra “HJ”-serien hos Møbelkæden.dk. Sofaborde skal gerne give plads til, at livet leves og udfoldes. Med et stort sofabord er der desuden også plads til at invitere gæster over til rødvin og ostebord. 

Nogle foretrækker små sofaborde for et mere elegant og minimalistisk udtryk i deres stue. Vægtes funktionaliteten højt, vil det være smart at vælge et lille, rundt rullebord med hjul, som nemt kan flyttes ved støvsugning, eller alt efter hvilken side af sofaen, man sidder i. Sofaborde i niveau er også populære og praktiske i indretningen, da de kan skilles ad og blive til tre forskellige borde eller samles for at være ét. 

Er der behov for ekstra opbevaringsplads i dit hjem, for eksempel til legetøj, bøger eller blade, vil det være smart at overveje et sofabord med skuffer såsom Alaska sofabordet med to skuffer. Dette sofabord har en varm glød og er i mørkbejdset akacietræ. 

Find et stort udvalg af sofaborde hos Møbelkæden.dk – der er med garanti ét, der passer til dit behov.