Smart cykelvogn til daglig transport og fornøjelsesture i fritiden

Smart cykelvogn til daglig transport og fornøjelsesture i fritiden

Med en cykelvogn er det nemt at hente og bringe børn i daginstitution eller køre en fornøjelsestur i fritiden. Cykelvognen kan nemt kobles på din cykel, og så sidder børnene trygt spændt fast i vognen, mens de kan kigge ud og følge med i alt, hvad der foregår på køreturen. Cykelvogne fås i forskellige designs, og nogle af dem kan også anvendes som f.eks. klapvogn eller babyjogger.

Cykelvogne til favorable priser og med fragtfri levering

Vil du gerne finde en cykelvogn i god kvalitet til en favorabel pris, så kan du med fordel besøge abckids.dk, som introducerede cykelanhængere og baby jogger løbevogne i Norden i 1993, og som derfor er specialister på området. Du kan f.eks. besøge deres fysisk butik i Charlottenlund, eller du kan nemt bestille en cykelvogn i deres webshop og få den fragtfrit leveret.

Cykelvogn kåret som testvinder i TÆNK

I sortimentet finder du bl.a. en Cougar 2 cykelanhænger i mærket Thule Chariot, som er kåret til testvinder af forbrugerbladet TÆNK. Cykelanhængeren kan nemt ændre til en suveræn løbevogn, klapvogn eller skipulk. Cykelvognen er fremstillet i kraftigt imprægneret nylonkanvas, som er monteret på et aluminiumsstel, og alle materialer er PVC-fri. Cykelvognen kan anvendes, fra barnet er ca. måneder, og vognen er helt sikker og tryg at sidde i, for barnet kan ikke åbne siderne eller røre hjulene. Barnet sidder komfortabelt fastspændt i en ekstra polstret 5-punkt sele på et åndbart sæde, og der er god plads til benene. Til cykelvognen medfølger solskærm, fluenet og regnslag. En anden smart cykelvogn i sortimentet er Thule Chariot Cross 2 cykeltrailer + klapvogn. Der kan tilkøbes baby jogger udstyr, så cykelvognen kan laves om til en løbevogn eller skipulk. Denne model er ligeledes fremstillet i PVC-frit kraftigt imprægneret nylonkanvas, som er monteret på et aluminiumsstel. Cykelvognen har et fjedersystem, som kan justeres til forskellige slags terræn og vægt, så den kan både køre på asfalt og på skovstier, hvilket giver mulighed for at anvende vognen i mange sammenhænge både i dagligdagen, weekender og ferier.