Sådan kan du Downloade Windows 10 med mere nemt og billigt!

Sådan kan du Downloade Windows 10 med mere nemt og billigt!

Ved anskaffelse af specielt en PC, om den så er til hjemmekontoret, til at game på, studiebrug eller bare generel erhvervelse til fællesbrug i familien, så er der en del ting, der enten skal installeres på denne, eller som man forventer, der allerede er installeret på forhånd.

En ting er jo elementer som grafikkort, ram og videre med indmaden, den såkaldte hardware, som man ofte kan læse foreskrivelser på forud, og som er nogle af de pejlemærker, man går efter, når man skal købe en PC, om den så er stationær eller bærbar.

Men det er ikke altid, at der medfølger den nødvendige software, som man har brug for for bare noget så enkelt som at kunne starte maskinen op.

Ofte ser man dog, at hvis producenten bag for eksempel en PC udbyder denne maskine til salg, så følger der gerne et styresystem med og andre relevante programmer fra samme udbyder.

Er der netop tale om en PC, kunne den slags software være et styresystem som Windows 10 Home eller Windows 10 Pro afhængigt af, om computeren netop skal bruges privat eller i erhvervssammenhænge.

Man kan også være heldig, at der medfølger en Office-pakke i den sammenhæng med de velkendte programmer som Word, PowerPoint, Excel og videre, som er de foretrukne programmer for mange computer-brugere og ved indehavelse af disse er det nemmere at sende dokumenter mellem andre computere.

Hvis man køber en PC brugt, er det dog langt fra sikkert, at disse programmer, styresystem og endda anti-virus-program medfølger. Det kan ske, at maskinen er sat tilbage til fabriksindstillinger, så man skal starte helt forfra for at kunne bruge denne maskine.

Heldigvis findes det en nem løsning til dette, som samtidig er billig.

Den kommer fra Softwarenow.dk, hvor du blandt andet kan download Windows 10 Home med det samme, så du kan bruge maskinen lige bagefter.

På den måde slipper du for at skulle vente på at få det tilsendt med posten eller gå ned i en fysisk butik at bestille hjem.