Regnslaget beskytter både dig og dit grej

Regnslaget beskytter både dig og dit grej

Som soldat er det afgørende, at man holder sig kampdygtig. Noget af det, der mest effektivt kan gøre en soldat ukampdygtig, er vejret. Hvis en soldat er våd og kold, har han eller hun svært ved at holde fokus, og sygdomme har frit spil, så soldaten kan risikere at blive sat ud af spillet i flere dage. Dette skal naturligvis helst undgås, da man ofte har brug for al den ildkraft og kampkraft, som man kan få. Det er naturligvis som udgangspunkt soldatens eget ansvar at have styr på sin påklædning, så den passer til vejret og forholdene, men det sidste ansvar hviler dog på gruppeføreren. 
Det er naturligvis forskelligt, hvilke former for regnbeskyttelse, der passer til de forskellige situationer. Hvis man skal snige sig rundt i krat og forsøge at skabe ildoverlegenhed overfor fjenden, vil et regnslag hænge fast i grene, larme, kravle op og generelt bare være i vejen. I et sådant tilfælde vil det være langt mere hensigtsmæssigt med regnjakke og regnbukser.
Står man eksempelvis vagt omkring en lejr, en bunker eller lignende, kan et regnslag være meget praktisk. Et regnslag et let at tage af og på, og det tillader kroppen at ånde i modsætning til regntøj. Et regnslag er derfor også et smart valg, hvis man er ude og gå march. Hos xtragrej.dk kan man oven i købet finde regnslag, hvor der også er plads til rygsækken inden under, så man også har mulighed for at beskytte sit grej mod regnen. 
Xtragrej.dk forhandler naturligvis også regnslag med forskelligt camouflagemønster – både til M/84, multicam og MTS.
Regnslagene hos xtragrej.dk er naturligvis og praktiske for civile. De er ekstra lange og slidstærke, fordi de netop er udviklet til soldater, men det kan være en stor fordel, hvis man eksempelvis er jæger, fisker eller vandrer, der bevæger sig meget i ufremkommeligt terræn.