Massagestole til ethvert behov hos Iwao

Massagestole til ethvert behov hos Iwao

Stillesiddende arbejde er hårdt for ryggen. Det er efterhånden blevet almen viden – og alligevel er der så få, som tager denne sundheds risiko alvorligt. ”Ondt i ryggen” er blevet en folkesygdom, og den rammer ikke udelukkende de faggrupper, hvis arbejdsdag er præget af tunge løft, farlige vrid, monotone bevægelser eller uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Der er gennem de sneste mange år iagttaget en stigende tendens til, at kontor medarbejdere, som sidder stille ved arbejds stationen hele dagen, lægger sig syge på stribe med holdningsrelaterede symptomer som diskus prolaps, indeklemt iskias nerve, eller slidgigt i ryggen. Dette skyldes, at den stilling, vi automatisk indtager, når vi arbejder ved skrivebord, typisk er foroverbøjet, med krummet ryg, fremskudt hoved og optrukne skuldre. En meget unaturlig stilling, som er yderst belastende for ryg, lænd, nakke og skuldre, og som ofte fører til kroniske smerter. Disse smerter kan udmønte sig i søvnmangel, forbrug af smertestillende medicin, og i mange tilfælde stress som følge af den dræning for energi, de vedvarende smerter medfører.

Som chef eller leder af en kontor arbejdsplads bør du ikke sidde advarslerne overhørig. Dine medarbejdere er virksomhedens DNA, og er den generelle helbredstilstand i virksomheden skrantende, går det ud over medarbejdernes trivsel, stress niveau, og produktivitet. Det kan således på alle måder betale sig for dig at tage medarbejdernes helbred alvorligt. Du har sikkert allerede en god sundheds forsikring, en lækker kantineordning baseret på økologiske råvarer og masser af frugt og grønt, og måske endda en rabatordning hos en fitness kæde. Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal være opmærksom på, at du kerer dig om dem til hverdag, kan du vælge et mere synligt tiltag, som er svært at overse: En eller flere massagestole til medarbejdernes frie afbenyttelse.

Hvis medarbejderne kan se frem til, at de på daglig basis kan bruge deres pauser på en lækker og afspændende massage i en luksus massagestol fra Iwao, vil dette i sig selv højne motivationen for at møde op på arbejde. Samtidig vil en massagestol på sigt kunne medvirke til at forhindre overbelastnings skader hos medarbejderne, og muligvis nedbringe antallet af sygemeldinger. Dine medarbejdere vil elske dig for at berige deres arbejdsdag med en lækker massage, når de har behov for det – og dette er aldeles ikke at foragte!

Hos Iwao finder du massagestole med mange forskellige funktioner og features. Fælles for dem alle er, at de er bygget til at være særdeles slidstærke, og samtidig til en overkommelig pris.