MAN TGE kassevogn – driftssikker og effektiv firmabil til flere brancher

MAN TGE kassevogn – driftssikker og effektiv firmabil til flere brancher

Bygge- eller håndværkerfirmaer, som har brug for en robust og effektiv kassevogn med den nyeste teknologi, kan med fordel vælge en MAN TGE kassevogn. Firmaet man er verdenskendt for sine lastbiler af høj standard, og MAN har taget den knowhow, som anvendes i forbindelse med MAN lastbilerne og brugt den, da MAN TGE varebilerne skulle udvikles. MAN TGE varebiler fås i flere modeller, men kassevognen er særligt velegnet til bygge- og håndværkerbranchen.

God plads i lastrummet

MAN TGE kassevogn er kendetegnet ved at have et stort lastrum på op til 18,4 m3 med rigtig gode muligheder for lastsikring, for kassebilen har 14 fastsurringsøjer og transportskinner. I selve lastrummet er der diodebelysning som standard. Det er muligt at få skræddersyet en kassevogn, som passer specielt til den enkelte kundes ønsker og behov. Kassevognens længde kan være mellem 5.986 mm og 7.391 mm, og højden kan være fra 2.355 mm til 2.835 mm.

Avanceret nødbremsesystem er standardudstyr

MAN TGE kassevogn er udstyret med 18 intelligente sikkerhedssystemer, hvoraf noget af det er ekstraudstyr. Nødbremsesystemet er standardudstyr og overvåger forankørende trafik og foretager en automatisk opbremsning, hvis der er for kort afstand til bilen, som kører foran. Vælger man en automatisk gearkasse, så kan systemet foretage en fuld opbremsning, hvis der er behov for det. Dermed bliver det langt mere sikkert at køre i trafikken på alle tidspunkter af døgnet.

Support og serviceaftaler

Med en MAN TGE kassevogn får kunden også tilbudt forskellige innovative og digitale tjenesteydelser. Det er også muligt at tegne en serviceaftale, så man som kunde altid har adgang til at få kassevognen repareret hurtigt på et autoværksted samt adgang til en reservebil.

Favorabel pris for driftssikker og effektiv kassevogn

MAN Finance tilbyder kunderne forskellige muligheder for at købe eller lease køretøjer, og som kunde kan du altid få et godt tilbud og en favorabel aftale. MAN køretøjer er kendt for deres moderne og robuste design samt deres driftssikkerhed og effektivitet, og med den nyeste teknologi installeret i vognene, er du som kunde rigtig godt kørende, når du vælger en MAN TGE kassevogn.