Køb en rollup til ethvert behov

Når du ønsker at gøre din virksomhed eller din besked synlig på gaden, i butikken, på messen eller på en begivenhed, er de rigtige reklamesystemer nødvendige. En mulighed er at gøre brug af en rollup, som er en type annonce, der hæves fra en kassette. Det betyder, at de let kan pakkes og transporteres til forskellige messer og arrangementer. For eksempel er de perfekte til at bringe med dig, hvis du skal repræsentere din virksomhed til en større sportsbegivenhed, som et løb, eller hvis du ofte deltager i messer og ønsker mest opmærksomhed fra dine potentielle kunder. De kan bruges til virksomheder i alle brancher, og selvfølgelig kan du også bruge dem i din butik eller ude på gaden.

millthorpe-1209836_1920

På Globifix.com finder du et stort udvalg af forskellige reklamesystemer. Her kan du selvfølgelig også finde en bred vifte af rollups. Der er en række forskellige modeller, der varierer i størrelse, udseende og kvalitet. For eksempel kan du vælge en forholdsvis lille opbygning med en let aluminiumskassette, hvis du ofte skal transportere din rollup til forskellige messer, og hvis du ikke har planer om at bruge den udenfor. Hvis du derimod bruger det til udendørs begivenheder, så det skal have vindstød og ujævne overflader, kan du med fordel vælge en opbygning med en tungere kassette, ekstra fødder og kroge, der sikrer optimal stabilitet.

På hjemmesiden kan du se hele sortimentet af rollups og finde den model, der passer til din virksomhed og dine krav. Alle rollups er i super god kvalitet, så du får varige reklamesystemer med højkvalitetsmotiver. Derudover får du alle produkterne til en super pris, så det er en meget god investering i din fremtidige synlighed.