Kinesiologitape til ankel

Har du haft sprunget dine ledbånd i anklen, eller har du en anden skade, som gør, at din ankel har brug for støtte? Så kan kinesiologitape være behjælpelig med at opretholde din træning og lindre dine smerter. Uanset hvilken sport du dyrker, og hvilken form for skade du har erhvervet dig, så har Henza med sikkerhed den helt rigtige kvalitetssportstape, som kan dække dine behov. Sportstapen er desuden både latex fri og allergivenlig.

Sportstape til enhver sportsudøver
Sportstape kommer efterhånden i mange udgaver, og her er kinesiologitape en af dem. Kinsesiologitape har, modsat den klassiske sportstape, en løsere vævning, som består af elastiske fibre. Den er særligt god til støtte af led og muskler, afhjælpe spændinger, stimulere blodcirkulationen samt mindske hævelser. Derfor er det heller ikke så underligt, at denne sportstape bliver anvendt indenfor samtlige sportsgrene af både udøvere og professionelle behandlere.

Kinsesiologitape kan anvendes af alle sportsfolk på alle niveauer. Det er essentielt, hvis eksempelvis en ledskade, forstuvning eller overbelastning skulle opstå.


Forebyggelse og lindring af smerter
Er du motionist eller eliteatlet, kommer du sjælendt helt udenom skader, men med sportstape kan du både forebygge, støtte og lindre smerter. Kinesiologitape kan derfor være et must, hvis du vil fortsætte din træning, når eksempelvis en ankelskade er indtruffet. Hos Henza finder du ikke blot sportstape i den bedste kvalitet, men også i et væld af farver og størrelser. Du kan derfor være sikker på, at der er en tape, som passer til netop dig, din skade og din sportsgren. Kinsesiologitape har desuden en effektiv klæbeevne, som garanterer, at den siddende bliver på, selv når du er i bevægelse og sveden begynder at dryppe. Limen er samtidig åndbar og testet mod allergiske reaktioner.