Hunter halsbånd - kvalitet til din bedste ven

Hunter halsbånd – kvalitet til din bedste ven

Din hund skal dagligt luftes og motioneres – og som hundeejer er du selvfølgelig opmærksom på, at den har det rette udstyr hertil. Et holdbart hundehalsbånd, som er behageligt for hunden, samt en slidstærk hundeline eller hundesnor, som kan holde til at hunden trækker, er absolutte nødvendigheder til gåturen.

Hundehalsbånd i høj kvalitet fra Hunter

Det tyske firma Hunter har specialiseret sig i hundeudstyr af høj kvalitet. Halsbånd fra Hunter er ingen undtagelse. Samtlige Hunter halsbånd, liner, snore, og seler til hunde er fremstillet af lækre, bløde materialer som for eksempel læder og rensdyrskind, og forarbejdet efter alle kunstens regler. Hunter halsbånd er produceret med holdbarhed og en høj grad af slidstyrke for øje. Det betyder, at du får et halsbånd, som kan holde til de daglige gåture år efter år, også selvom det regner eller sner.

Find det rette hundehalsbånd i den rigtige størrelse og med den perfekte farve

Hos Hunter CPH finder du halsbånd fra Hunter i mange forskellige størrelser. På den måde er du sikker på, at du får et halsbånd, som passer nøjagtig til halsmålet på den hund du har, uanset om det er en Chihuahua eller en engelsk bulldog. De lækre halsbånd kommer i flere forskellige smukke farver, som kan modstå såvel regn som sved og fedt fra hundens pels. Der er kælet for detaljerne ved såvel indfarvning som syninger.

Når du køber et halsbånd fra Hunter, får du virkelig højeste kvalitet. Og Hunter halsbånd tilbyder samtidig en høj grad af komfort for din firbenede ven, uanset om du kun anvender halsbåndet til de daglige lufteture, eller om hunden også bærer det, når den ledsager dig på jagt eller til dressurstævner.

Hunter CPH – din leverandør af kvalitets udstyr til hunden

På huntercph.dk kan du se det store udvalg af hundeudstyr, som fås i Helsinge butikken Hunter CPH.