Hold varmen på kolde vandreture med en gasbrænder fra Jetboil

Hold varmen på kolde vandreture med en gasbrænder fra Jetboil

Naturen er fantastisk. Der er ikke nogen bedre måde at slappe af på end ved at komme ud i naturen. Der findes også mange forskningsprojekter, der bekræfter denne påstand. Naturen er sundt for mennesket. Vi er skabt til at leve i naturen, og når vi til daglig lever i en moderne verden, er det ren balsam for krop og sjæl at komme ud på en god vandretur eller lignende ind i mellem.
Hvis man skal vandre langt, er det rart at have udstyr af ordentlig kvalitet. Det gør turen både mere sjov og komfortabel. Man får hurtigt ondt i ryg og ben, hvis man har en meget tung rygsæk på ryggen, fordi man har et telt, der vejer mange kilo. 
Mange mennesker foretrækker at tage på vandreture nordpå i for eksempel Norge, hvor naturener anderledes end herhjemme, og hvor der er smukke og udfordrende fjelde. Det er dog vigtigt at huske på, at det kan være vanskeligere at holde varmen i disse områder, særligt hvis man ikke nødvendigvis vandrer om sommeren. Påklædning, telt og sovepose er selvfølgelig vigtig, men det er også enormt vigtigt at have en god gasbrænder. Her fremstiller Jetboil de absolut bedste på markedet.
Gasbrænderne fra Jetboil er fremstillet med fokus på let vægt og funktionalitet. Gasbrænderne vejer stort set ingenting sammenlignet med øvrige gasbrændere på markedet. Derudover er de hurtige til at tænde op og varme vand, så man kan få varme i kroppen efter en lang dag eller efter en kold nat. Når man vandrer i kolde temperaturer, er det nemlig livsvigtigt, at man har mulighed for at få varmen. Hypotermi, altså underafkøling af kroppen, kan være livsfarligt. Man kan også være “heldig”, at man kun får forfrysninger i fingre, tæer og ansigt. Dette er ikke livsfarligt, men det gør enormt ondt at tø vævet op igen.
Derfor: Husk en Jetboil gasbrænder til din næste vandretur.