Hårvoks til mænd — Charme, selvtillid og lækkert hår

Hårvoks til mænd

Styrken sidder i håret, siger man – eller sidder styrken i hårvoksen? Hårvoks er i hvert fald blevet det foretrukne stylingprodukt hos langt de fleste mænd. Med årene er der også kommet flere og flere forskellige typer af voks til mænd, og det er efterhånden blevet lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge.

Denne korte guide vil forhåbentlig gøre dig klogere på hvilken voks, du skal vælge til netop dit hår, samt et tip til hvor du kan finde billig hårvoks online. Du kan nemlig shoppe hårvoks til mænd på tilbud hos emma.dk og spare helt op til 85%.

Sådan bruger du hårvoks

Hårvoks er et nemt og alsidigt produkt at anvende. Voks giver dig fx bedre mulighed for at re-style håret i løbet af dagen i modsætning til en hårgele, der fikserer og stivner hårstrået.

Når du skal købe ny hårvoks, så afhænger dit valg først og fremmest af hvilken type hår du har og hvor langt det er, samt om du ønsker shine eller en matterende effekt. For at sætte håret med voks, skal du varme voksen op ved at tage en passende mængde voks mellem håndfladerne, og gnide hænderne sammen, så produktet bliver varmt og blødt. Herefter kan du style håret, som du ønsker.

Top 3 bedste hårvoks til mænd

iD Hair Extreme Titanium

iD hair extreme titanium er den absolutte bestseller inden for hårvoks til mænd. Denne iD voks extreme titanium giver håret et titanium-stærkt hold og støtte, så frisuren holder hele dagen. iD voksen er desuden vandopløselig, hvilket gør den yderst nem at vaske ud og er derfor rigtig god til dagligt brug. På hjemmesiden emma.dk koster den fast kun 45kr., så du sparer 62% i forhold til prisen hos frisøren. Nogle gange kan du endda finde iD voks Extreme Titanium tilbud helt ned til 19kr. hos emma.dk.

American Crew Fiber voks

American crew fiber voks er god til kort hår, og giver et råt og mat look. Fiber vokse er i det hele taget rigtig gode til at skabe mere volumen i håret, da de indeholder bomuldsfibre, som giver mere fylde i håret. Hos emma.dk finder du et stort udvalg af forskellige hårvoks til mænd fra American Crew.

D.fi d:struct molding voks

Den blå D:fi d:struct molding er en mat og fleksibel voks med et medium hold, som gør håret elastisk og gør det muligt at genstyle håret i løbet af dagen. D:fi er en rigtig god og billig voks til mænd, og giver et fornuftigt hold.

Den bedste voks til langt hår

Har du langt hår, så er det vigtigt at vælge en mat voks, der ikke tynger, da en voks med shine hurtigt kan få håret til at se fedtet ud. Alternativt vil en styling creme også være et godt bud, da håret ikke nødvendigvis har brug for det kraftige hold, som en hårvoks kan give. Ønsker du alligevel at give håret lidt ekstra volumen og løft, så er American Crew Liquid Wax et rigtig godt bud, da den er nemmere at fordele ud i længderne.

Tip! Her finder du tilbud på hårvoks til mænd

Hos fordelsklubben emma.dk finder du altså de bedste hårvoksmærker og billig voks til alle hårtyper. Du kan spare helt op til 85% på hårvoks, og får ovenikøbet gratis fragt – plus din ordre leveres allerede dagen efter, hvis du bestiller inden kl.14.00.

Udover hårvoks kan du også finde alt lige fra hudpleje fra L’Oreal Men Expert, billige barberblade fra Gillette, kropspleje fra AXE og Nivea Men, samt parfumer til mænd. På hjemmesiden emma.dk finder du også billig slik og chips, sodavand og øl, samt dagligvarer som rengøringsartikler, vaskemiddel, og meget mere. Prøv en uges gratis medlemskab hos emma.dk og køb din nye hårvoks på tilbud.