Fyld dit hjem med klassikere, som du elsker

At føle sig hjemme i sit hjem er en uundværlig bestanddel af det at eje et hjem. At komme hjem fra arbejde, træning, uddannelse eller ferie er altid én ting, som vi er fælles om at se frem til – uanset hvordan oplevelsen ude har været. Ude godt, men hjemme bedst.

At skabe et sådan hjem, som man bare knuselsker og helst ikke vil undvære for længe, kan ske helt naturligt. Fyld dit hjem med de ting, og de mennesker, som du heller ikke vil undvære for længe – hvis du gør det, er du ret godt på vej.

I vores hjem skaber vi hygge, samvær, arbejdspladser, legepladser, begivenheder og meget mere, og dette skal der skabes rum og rammer for.

Bløde, genkendelige former, der er skabt til alle husholdninger

Hver har vi vores smag og tilgang, men det er svært at gå galt i byen med folkeelskede designklassikere som pryder i alle hjørner. Et pragteksempel på dette kunne være Kay Bojesen træfigurer.

Kay Bojesen træfigurer er blevet en sand designklassiker ikke bare i Danmark, men verden over. En kæmpe bonus ved denne designklassiker er, at de efterlever Kay Bojesens egen holdning omkring design. De er runde, bløde og rare at røre ved, så selv børnene kan have det i hænderne.

Yderligere er der et bredt udvalg af træfigurer, som du nok har set i hjem landet over. Kay Bojesen startedei 1930’erne og skabelsen førte til de kendte træfigurer, som alle havde, og som de fortsat har.

Præg dit hjem med et af disse design, og opdag hvor fleksibelt dit hjem og figurerne er. På den måde har du i hvert fald taget nogle af de første skridt til at gøre endnu mere hjem ud af dit hjem.