Fornuftigt kliniktøj til sundhedspersonale – find det online

Leder du efter tøj til dit personale på klinikken eller hospitalet? Så bør du først og fremmest lægge vægt på to ting: Komfort og slidstyrke. Kliniktøj skal kunne holde til meget hyppig vask ved meget høje temperaturer, for at kunne overholde de hygiejne standarder, som hersker i sundhedssektoren. Dette betyder, at dit kliniktøj skal være fremstillet af materialer, som for det første ikke krymper eller mister facon eller elasticitet ved vask – og som for det andet ikke slides så hurtigt op, at det skal skiftes ud hyppigt.

Samtidig skal kliniktøj være behageligt at gå med for de mennesker, som skal bruge det til dagligt, det vil sige, de professionelle inden for sundhedspleje. Det kan for eksempel dreje sig om læger, sygeplejersker, social og sundheds medarbejdere, fysioterapeuter, portører, ergoterapeuter, klinik assistenter, laboranter og medarbejdere fra mange flere forskellige fag områder. Derfor skal tøjet være designet således, at det giver den størst mulige bevægelsesfrihed, og samtidig ikke kommer i vejen under vanskelige manøvrer. Det må heller ikke stramme eller sidde ubehageligt tæt – kliniktøj skal sidde, så det er til at holde ud at gå med under en lang vagt.

Kliniktøj fra Praxis – det fornuftige valg

Hvis du samtidig ikke vil spendere en formue på kliniktøj i høj kvalitet, kan du med fordel besøge den danske producent af arbejdstøj til sundhedsbranchen Praxis på deres hjemmeside praxiswear.com/da. Praxis har siden 1995 været stor leverandør af klinik beklædning og fodtøj til den danske sundhedssektor – i privat såvel som i offentligt regi. I den online shop på praxiswear.com/da finder du et bredt udvalg af lækre t-shirts, tunikaer, sweatshirts og klinikbukser i flere forskellige materialer, farver og størrelser.

Fælles for alt kliniktøj fra Praxis er, at det holder en utroligt høj standard, hvad angår såvel snit og design som kvalitet i det tekstil, der anvendes. Hos Praxis lægges der stor vægt på produktudvikling, og designerne bag det behagelige og slidstærke kliniktøj fra Praxis er konstant fremme i skoene for at finde på nye og mere funktionelle designs, lige som Praxis stedse søger efter nye, spændende materialer til fremstilling af kliniktøj.

Find kliniktøj og fodtøj i høj kvalitet på praxiswear.com/da

Det kan således anbefales, at du går på opdgelse i Praxis’ store og velassorterede udvalg af såvel kliniktøj som fornuftigt, skridsikre sko og træsko fra brands så som Birkenstock, Crocs, Oxypas, Praxis, Sanita, Sika Bubble, Skechers og Merrell. Se hele det store udvalg, og bestil direkte online på praxiswear.com/da