Flotte solure til haven er både pynt og praktik

Flotte solure til haven er både pynt og praktik

De fleste har i dag i hvert fald en form for ur ved hånden – lige meget hvor de er. Det er deres telefon. Derfor er det slet ikke sikkert, at du har brug for et ur, når du er i haven. Du kan jo bare se på din mobil. Men derfor er der stadig noget hyggeligt i, at du kan bruge solen til at se, hvad klokken er. Det gør, at du for en tid kan lade din mobil ligge inde i huset. Du kan jo altid skrue helt op for ringetonen, så du kan høre, hvis den ringer – men så ellers lade den ligge inde i huset og koncentrere dig om at slappe af ude i haven. 

Hvis du gerne vil have en nogenlunde ide om, hvad klokken er, når du sidder i haven, er det derfor en god ide, at du får et solur i haven. Det gør det nemt for dig at se, hvad klokken er – når solen skinner vel at mærke. Om natten og på en overskyet dag vil du ikke kunne bruge det. 

Udover at bruge et solur som et ur bruger de fleste dog også uret som pynt. Du kan nemlig finde en lang række forskellige ure, der er lavet i et rigtig flot design. De er dermed bestem ikke bare praktiske, men også pæne at have stående. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe solure. Hvis du gerne vil købe et via nettet, er det en god ide for dig, at du køber et via malericentralen.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige former for solure. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det ur, som du gerne vil have. Der er for eksempel forskel på udformningen af urene i forhold til, om de er lavet af sten eller metal. Derfor kan du nemt finde et ur, der passer til din have.