Få langt og smukt hår på ingen tid uden at skade det

Få langt og smukt hår på ingen tid uden at skade det

Drømmer du om langt og smukt hår, men vil du også gerne være skånsom mod dit hår? Så er Cold fusion extensions lige noget for dig. Med dem kan du få langt misundelsesværdigt hår på ingen tid, men stadig være sikker på, at du ikke skader det, du allerede har.

En nem og skånsom metode 

Men hvorfor er Cold fusion så godt i forhold til andre typer extensions? Først og fremmest er Cold fusion en metode, der er yderst skånsom mod dit hår. Det er et tot system, som du påsætter ved hjælp af en tang, mikroringe og en nål/krog. Du skal blot tage en tot af dit eget hår og føre det igennem mikroringen ved hjælp af nålen. Dernæst klemmes mikroringen flad med tangen. Når totterne skal af igen, så tager du blot mikroringene og klemmer modsat med tangen, så ringen åbnes, og totten kan tages ud. Det er altså utrolig nemt og ligetil at arbejde med disse extensions, og så skal du ikke være bekymret for at skade dit hår, da det er yderst blidt mod dit hår. Denne metode betyder også, at du nemt kan genbruge totterne igen til op til flere påsætninger, så du sparer også penge ved at købe Cold fusion extensions. Der er derfor mange gode grunde til at købe disse. 

Køb dine Cold fusion extensions hos Hotinhair.dk

Hvis du klikker ind på Hotinhair.dk, så finder du et stort udvalg af disse populære extensions. Der er et væld af forskellige farver, så der er rig mulighed for, at du kan finde dem, der matcher det, du søger. Der er alt fra sort og forskellige nuancer af brun til lyst, pink, lilla, rød og mange flere. Der er 25 totter i hvert bundt, hvilket betyder, at du sagtens kan vælge flere forskellige nuancer til dit hår, hvis du har lyst til det. 

Når du bestiller hos Hotinhair.dk, så er du sikret gode og lave priser samt hurtig levering på 1-2 dage. Hvis du bestiller inden kl. 15, så sender de samme dag, så du kan komme igang allerede dagen efter. Hvis du er i tvivl om det mindste, så kan du både kontakte deres kundeservice på telefon og mail, og de er altid klar til at give dig en professionel rådgivning, så du ender ud med det rette køb til lige netop dig. 

Klik ind på deres hjemmeside i dag og gå på opdagelse i udvalget, så du kan finde de extensions, der falder i din smag.