Få dit livs oplevelse på Tølløse efterskole

image

Tølløse efterskole er beliggende i Nordvestsjælland i de smukkeste omgivelser. Her kan et efterskoleophold give dig dit livs oplevelse og venner for livet.

På Tølløse efterskole bliver du en del af et fællesskab med et stærkt sammenhold. Du bor tæt sammen med andre unge på enten enkeltmandsværelser, to-mands værelser eller tre-mandsværelser.

Efterskolen råder over mange faciliteter, som du kan anvende i undervisningen og i din fritid. Det er eksempelvis: en privat musikskole, et krealokale, en dansesal, motionsrum og idrætssal.

Du kan tage din 9. Klasse eller 10. Klasse på efterskolen. Ud over de boglige fag kan du vælge imellem tre forskellige linjer: Sportslinjen, dans og teaterlinjen og musiklinjen.

  • Sportslinjen: Inddelt i 4 hovedforløb: Fodbold, basket, volley og håndbold. Her fokuseres der på teknik, kondition, taktik og teori. Derudover deltager du i en årlig linjeuge, hvor du kan styrke sammenholdet og fællesskabet med dem fra din linje.
  • Dans og teaterlinjen: Hvis du brænder for at stå på en scene og optræde, så er denne linje ideel til dig. Her kan du vælge imellem dans eller teater eller begge dele. På teaterlinjen bliver du bl.a. undervist af uddannede skuespillere i forskellige teaterteknikker. På danselinjen bliver du undervist af professionelle dansere. Her vil du danse forskellige stilarter og lære at lave din egen koreografi.
  • Musiklinjen: Musiklinjen henvender sig både til nybegyndere og erfarne musikere. Her arbejdes der med musikteori, musikhistorie samt begynder-guitar og klaverundervisning. Du har også mulighed for at synge i et rytmisk kor og lære at skrive dine egne sange.

image-1

De tre linjer arbejder alle sammen under 2 årlige musicals, hvor de forskellige linjer kan prøve deres fag af i praksis.

Klik her for at besøge Tølløse efterskoles hjemmeside. Her kan du læse mere om livet på skolen og de forskellige linjefag.