Drømmer du om et aktivt job?

Virker tanken om en stillesiddende job ved et skrivebord som det kedeligste, du kan forestille dig? Så bør du overveje at tage en uddannelse som personlig træner, hvor du ikke bliver fanget bag et skrivebord, men hvor du tværtimod kommer til at arbejde med motion, motivation og træning med andre mennesker – kort sagt bliver du uddannet til et aktivt arbejde. Gennem blivpt.dk kan du tage uddannelsen til personlig træner ved Træner Akademiet, som er et af landets førende udbydere af denne uddannelse samt uddannelsen til nutrition coach.

Vælg den rette uddannelse for dig

Blivpt.dk og Træner Akademiet tilbyder nogle forskellige uddannelser, som alle garanterer dig en sund og varierende hverdag med masser af aktivitet.

  • Personlig træner: Uddannelsen til dig, der drømmer om at arbejde med at træne og motivere folk. Uddannelsen har ingen andre adgangskrav end at du har træningserfaring – alt andet lærer du i løbet af uddannelsen. Blandt andet bliver du fitnessinstruktør, og lærer meget mere om både service, kommunikation og hvordan man sætter et godt træningsprogram sammen samt hvordan det tilpasses den enkelte klients mål og behov.
  • Nutrition Coach: En dybdegående kostvejlederuddannelse, hvor du lærer hvordan, kroppen fungerer helt ned på celleniveau, om energisystemer og næringsstoffer samt hvordan man omsætter teori til praksis, sådan at du kan vejlede og forklare komplicerede ting på en simpel måde til dine klienter. Derudover kommer du til at beskæftige dig med tidens kosttrends – hvad, der virker, og hvad, der ikke gør.
  • Health Coach: Denne uddannelse er dybdegående og du får rigtig mange elementer med, såsom både certificering som fitness instruktør og personlig træner, forskellige specialer, perception coach, samt et praktikforløb.

Du kan læse meget mere om de forskellige uddannelser på blivpt.dks hjemmeside, hvor lang tid de tager, priser og adgangskrav. Det er din vej til en spændende og aktiv arbejdsdag.