Derfor bør ethvert køkken have et rustfrit stål bord

I større industrikøkkener, restauranter osv. er det hyppigt at se et rustfrit stål bord. Det skyldes både at bordet er praktisk, samt det lever op til fødevarestyrelsens krav om mulighed for rengøring osv.

Men faktisk er et rustfrit stål bord perfekt til ethvert køkken, og hvis du ikke kender alle de gode grunde til hvorfor dit køkken også bør have et rustfrit stål bord, så læs med her i artiklen og bliv klogere.

Stærk og modstandsdygtig bordplade

En bordplade eller et bord i rustfrit stål er utrolig modstandsdygtig og yderst holdbar. Køkkenet er jo på mange måder en arbejdsplads, hvor du helst ikke skal begrænses alt for meget af hele tiden at skulle være forsigtig med tingene.

Derfor er en robust stål bordplade et rigtig godt valg. Du får en bordplade der ikke suger væske eller farve til sig, så uanset hvad du byder bordpladen, så har du stadig en flot overflade

Hygiejnisk og nem at holde

Pga. den modstandsdygtige overflade, så er en bordplade i stål allerede der et hygiejnisk valg, men den er tilmed også utrolig nem at rengøre.

Bordpladen tåler alt det vand og sæbe du lyster, så du kan hurtigt få rengøringen overstået, ofte er en opvredet klud faktisk rigeligt.

Smuk bordplade i nordisk stil

Stålborde passer faktisk utrolig godt ind i mange danske hjem. Har du indrettet med den nordiske stil, så er et stålbord helt perfekt. En stålbordplade har et industrielt udtryk, men samtidig smukke rene linjer der passer perfekt ind i de fleste køkkener.

Derudover bliver et stålbord blot endnu mere smukt med tiden når det får en smule patina. En stålbord vil næsten altid give et godt modspil til resten af køkkenets elementer uanset hvad det er lavet af, så hvis du mangler et enkelt ekstra bord, så kan et stål bord være et rigtig godt og simpelt valg.