Blue Moon – din vej til en god søvn

Hvis du er på markedet efter en nye seng, sovesofa eller futon i god kvalitet og stilfuldt design, så er Blue Moon helt sikkert stedet for dig. Blue Moon har efterhånden mere end 30 års erfaring i soveartikler og mange danskere har fundet deres perfekte match hos dem.

Blue Moon gør en dyd ud af at tilbyde de bedste produkter i god kvalitet med fokus på komfort uden at gå på kompromis med design.

Den perfekte løsning til ethvert problem

Som nævnt kan du hos Blue Moon finde et væld af senge, sovesofaer og futoner. Du ved nok bedst selv, hvad du er på udkig efter. Sovesofaerne er et rigtig godt alternativ til en gæsteseng, fordi den kan foldes sammen og bruges som sofa. På den måde kan du nemt have plads til en overnattende gæst i stuen, der ikke behøver at sove på en hård og knoldet sofa. En sovesofa kan også være smart på det lidt mindre ungdomsværelse, så teenageren både har en soveplads og et sted, de kan have venner siddende, når de er på besøg.

Hvis du derimod er på udkig efter en ny seng, så kan du med garanti finde den helt rette til dit soveværelse. Et afslappet og stilrent soveværelse, hvor sengen komplementere rummet, er ikke kun visuelt pænt, men også godt for sjælen og kroppen. Det skaber nemlig en rolig atmosfære. Hvis du supplere dette med en behagelig madras, så er du sikret en god søvn om natten.

Hos Blue Moon kan du både finde senge med og uden hovedgærde. Og du finder ligeledes raffinerede modeller fra velkendte mærker som Easy Sleep, Yak og Alba.

De fleste modeller passer både til en almindelig madras og en futonmadras. Du kan se hele deres brede sortiment på bluemoon.dk.